Rekisteriseloste

Rekisteriseloste (Snarf Oy:n tai Snarfblade.com jäsenille)

Viimeksi päivitetty 11.07.2017

REKISTERISELOSTE
 
 Henkilötietolaki (523/1999) 10 § 
 Laatimispäivä: 27.1.2017

1. Rekisterin pitäjä

 
Snarf Oy (Ytunnus 2721657-3)
Sibeliuksenkatu 19C
04400 JÄRVENPÄÄ 
 
2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
 
Jorma Lindström
jorma@snarf.fi
 
3. Rekisterin nimi

Snarf Oy asiakasrekisteri 

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilö on rekisteröitynyt snarfblade.com:n asiakkaaksi, ostanut Snarfblade.comista tavaraa ja/tai osallistuu Snarf Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

Henkilötietoja tarvitaan seuraavien palvelujen toteuttamiseen ns. asiallisessa yhteydessä:

  • jäsenhallinta 
  • laskujen ja maksujen hallinta 
  • tilausten hallinta 
  • tiedotteiden hallinta 
  • käyttöoikeuksien hallinta 
  • käyttäjätunnistus ja toiminnan tilastointi 
  • uusien ja olemassa olevien tuotteiden tarjonta

Tietoja säilytetään Snarf Oy-asiakassuhteen jatkumisen ajan. Snarf Oy-asiakassuhteen päättyessä kaikki tiedot kyseisestä yhteisöstä(palelusta) poistetaan viimeistään kuuden (6) kuukauden kuluttua palvelusuhteen päättymisestä. Jäsen voi erota yhteisöstä itse pyytämällä jäsenrekisterivastaavaa poistamaan henkilötietonsa jäsenrekisteristä tai olemalla kirjautumatta yhteisöön. Jäsenen katsotaan eronneen yhteisöstä, jos hän ei ole kahteen (2) vuoteen kirjautunut sisään käyttäjätunnuksellaan. Tällöin yhteisö poistaa henkilön ilmoittamat tiedot jäsenrekisteristä sekä käyttäjätunnuksen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan tallettaa rekisteröidystä seuraavia tietoja ja tietotyyppejä. Jotka ovat olennaisia:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Postinumero
  • Toimitusosoite 
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot rekisteröidyn snarfblade.com palvelukäytön asetuksista
  • Rekisteröidyn jäsenyyteen liittyviä tietoja 
  • Tiedot luoduista laskuista ja maksusuorituksista
  • Toimitustiedot
  • Rekisteröidyn palvelun käyttöoikeuksista

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Ei käytössä
 
7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
 
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille.
Paitsi siinä vaiheessa kun otamme käyttöön Snarf Oy -lisäpalveluita kuten verkkolaskut, verkkomaksut, perintäpalvelut, voidaan seuraavia tietoja luovuttaa Snarf Oy-yhteistyökumppaneille vain kyseisen palvelun suorittamista varten: Jäsenen etunimi, sukunimi tai huoltajan etunimi, sukunimi, jäsenen yhteystiedot, laskutukseen ja toimituksiin liittyvät tiedot.
 
8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
 
Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 
9. Rekisterin suojauksen periaatteet ja käsittelytoimet
 
Manuaalinen aineisto: Kaikki tulostettu henkilötietoja sisältävä aineisto säilytetään lukituissa tiloissa ja hävitetään asianmukaisesti.
 
ATK:lla käsiteltävät tiedot: Snarf Oy-palvelun (www.snarfblade.com) rekisterin tiedot on tallennettu tietokantapalvelimelle, jonne pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä tietokantapalvelimen osoitteen. Snarf Oy-palveluun www.snarfblade.com sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Käyttäjätunnus ja salasana on salattu ja vain rekisteröidyn henkilön omassa tiedossa. Kaikki tietoliikenne järjestelmässä on suojattu. 

Rekisteröidyllä henkilöllä on pääsy järjestelmään tallennettuihin omiin tietoihinsa. Lisäksi järjestelmässä voidaan määritellä käyttöoikeuksia rajaten käyttöoikeus kattamaan organisaatio-osia ja ominaisuuksia, jotka kuuluvat toimihenkilön asialliseen toimen piiriin. Tällaisia oikeuksia on pääkäyttäjä, tilinhoitaja ja apukäyttäjä käyttöoikeus (oma yhteisö). Lisäksi ennalta määritellyillä rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy järjestelmään palvelun ylläpito- ja tukitoimia varten. Lisäksi verkkokaupan palveluntarjoaja saattaa verkkokaupan toiminnan kehittämisessä katsoa tarpeelliseksi käydä säätämässä ja korjaamassa tietokantoja toiminnan ylläpitämisessä.
 
Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. 

  • Kaikki laitteet ja verkot on suojattu palomuurein (Lähde: Mycashflow)
  • Verkkokaupan palveluntarjoaja kehittää jatkuvasti tietoturvakäytäntöjä ja tekee parannuksia. (Lähde: Mycashflow)
  • Näitä ovat esim. verkkokaupan turvallisuutta lisäävät tekijät kuten: murtotestaukset, lähdekoodien tarkastelu, kyberturvallisuuden parantaminen, nousevien verkkohyökkäys uhkiin varautuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteistyö viranomaisten kanssa. (Lähde: Mycashflow)
  • Palvelimilla viestintäviraston KATAKRI - sertifiointi 18.7.2017. (Lähde: Mycashflow)
  • Voit lukea lisää: https://www.mycashflow.fi/verk...

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

 Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua Snarf Oy- Snarfblade.com jäsentiliinsä ja tarkastaa omat tietonsa.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
 
Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua Snarf Oy-jäsentiliinsä ja tarkistaa omat tietonsa.
 
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.
 
12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
 
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 17.7.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Snarf Oy
Sibeliuksenkatu 19c
04400 JÄRVENPÄÄ

asiakaspalvelu@snarf.fi
www.snarfblade.com
2721657-3

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Snarfblade yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Snarf Oy
Sibeliuksenkatu 19c
04400 JÄRVENPÄÄ

asiakaspalvelu@snarf.fi
www.snarfblade.com
2721657-3

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.